Websolve

Over WEBSOLVE

Missie

Het is de missie van WEBSOLVE om dealerbedrijven te voorzien van tools die hen in staat stellen te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die klanten tegenwoordig hebben als het gaat om digitaal klantcontact. 

Onze visie is dat wanneer klanten van dealers op het juiste moment de juiste boodschap ontvangen, de klanten meer tevreden zijn, trouwer zijn en bovendien meer omzet genereren. Wij noemen dat data driven customer engagement. Omdat we daarbij bovendien veel handmatige processen overbodig maken, levert dit ook nog efficiency-besparingen op.

De specialisten van WEBSOLVE houden zich daarom dag in dag uit bezig met het integreren van systemen en het optimaliseren van processen als het gaat om klantcommunicatie waarbij altijd het belang van de eindklant voorop staat. Immers, de meeste meerwaarde vloeit uiteindelijk voort uit een tevreden klant die graag terugkomt en geld uitgeeft.

Kernwaarden

De organisatie van WEBSOLVE wordt gekenmerkt door de volgende kernwaarden:

  • Eerlijk
  • Kritisch
  • Slim
  • Verantwoordelijk

Oplossingen

Alle oplossingen die WEBSOLVE biedt, kunnen op zichzelf staand gebruikt worden. Echter, het combineren van verschillende oplossingen biedt nog meer toegevoegde waarde omdat alle diensten met elkaar samenwerken om zo optimale synergie te bieden. Op die manier bieden wij meerwaarde tijdens de diverse fases in de customer journey.

Onze oplossingen zijn gekoppeld aan het Dealer Management Systemen (DMS), Customer Relationship Management Systemen (CRM) en andere publiekelijk beschikbare databronnen. Deze data ‘turbochargen’ we vervolgens middels slimme webtechnologie. WEBSOLVE verbetert op deze manier de kwaliteit en integriteit van bestaande data, maakt deze gegevens makkelijker bereik- en beheerbaar en stelt slimme oplossingen beschikbaar die de ‘customer journey’ optimaal begeleiden. Tenslotte stuurt WEBSOLVE nieuwe, betere data terug naar het DMS / CRM.

Compliance / data security

Veiligheid van (persoonlijke) gegevens is bij WEBSOLVE topprioriteit. WEBSOLVE is sinds december 2020 door TÜV Nederland gecertificeerd op basis van de ISO 27001:2017 norm. Gegevens worden verwerkt op basis van een AVG Verwerkersovereenkomst. Daarnaast bieden onze producten uitgebreide features om als dealerbedrijf zelf ook beter aan de AVG te kunnen voldoen.

People, Planet, Profit

Bij WEBSOLVE geloven we sterk in het creëren van een duurzame toekomst, waarin we niet alleen streven naar winstgevendheid, maar ook naar het welzijn van mensen en de planeet. Lees verder in ons 'People, Planet, Profit' statement.