Automatische chats

Chats starten op basis van aut. berichten.

Perfecte timing

Altijd op het juist moment contact met uw klant.

Vernieuwend

Klanten zijn blij verrast dat u via WhatsApp communiceert.

Kostenbesparend

Bespaar veel tijd omdat u minder telefoontjes ontvangt.

WhatsApp Messaging

De automatische berichten oplossing maakt het mogelijk om tijdens de ‘customer journey’ een bericht te sturen die op dat moment van grote waarde kan zijn voor wat betreft de relatie met een klant, het soepel laten verlopen van een proces of het benutten van een commerciele mogelijkheid.

Traditioneel werden dergelijke berichten via e-mail of SMS verstuurd, maar nu is het ook mogelijk om WhatsApp als kanaal hiervoor in te zetten. WEBSOLVE koppelt hiertoe met alle grote chats platforms en is in staat in chats met uw klanten automatisch op te starten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan herinneringen ten aanzien van een aankomend werkplaats bezoek, notificaties als een voertuig gereed is in de werkplaats of als een APK afloop datum toch wel erg dichtbij aan het komen is.

Als de klant reageert op uw chat, dan kunt u uw klantcontact centrum via het platform van de chat partner de conversatie verder laten afwikkelen. Uiteraard wordt de historie van chats weer teruggeschreven als contactmoment in uw DMS of CRM.


  • Een moderne, snelle manier om met uw klant te communiceren
  • Conversaties worden volledig automatisch opgestart
  • Omzetverhogend: klanten breiden werkorders uit via de chat
  • Bespaar tijd en geld door vermindering aantal telefoontjes