Realtime overzicht

Een helder en realtime overzicht voor uw serviceadviseurs.

Voertuigcontroles

Laat uw monteurs voertuigcontroles uitvoeren m.b.v. een tablet.

Optimaal proces

Borging van een optimaal proces tijdens elke werkorder.

Rendement

Onthoud uitgestelde werkzaamheden en zorg dat deze niet vergeten worden.

Procesoptimalisatie

WEBSOLVE biedt dealerbedrijven een oplossing waarmee processen in de werkplaats middels verregaande integratie geoptimaliseerd worden. Door slim samenspel tussen DMS, planningtool en het pakket van ClaireIT helpt WEBSOLVE u efficienter, consistenter en meer rendabel te werken.

De optimalisatie begint met een volledig automatische detectie van de aftersalesbehoefte. Op basis van historische gegevens en voorspellingen voor de toekomst wordt de berijder op precies het moment dat de afspraak aanstaande is.

Eenmaal in de werkplaats wordt via een slimme digitale aannametool het voertuig aangenomen en gaat een monteur met een tabletapplicatie van start met de voertuigcontrole. Na de controle ontvangt de berijder direct een rapportage met het verzoek om eventueel meerwerk te accorderen.

Terwijl de werkzaamheden worden uitgevoerd, volgt de klant de voortgang realtime via de werkplaatstracker in het klantportaal. Als het voertuig gereed gemeld wordt in de ClaireIT omgeving, stuurt WEBSOLVE direct een WhatsApp bericht naar de klant om dit te melden.


  • Integrale optimalisatie van uw volledige werkplaatsproces
  • Volledig automatische klantcommunicatie rondom het bezoek
  • Zorg dat uitgestelde werkzaamheden niet worden vergeten
  • Omzetverhogend: klanten breiden werkorders digitaal uit
  • Bespaar tijd en geld door betere processen