Data combineren

Ontdek nieuwe contactmomenten door het samenvoegen van bronnen.

25+ triggers

Een groot assortiment aan standaardberichten voor elk denkbaar moment.

Responsive mails

Prachtige berichten die meeschalen op zowel grote als kleine schermen.

WhatsApp

Nu ook mogelijk om via WhatsApp berichten uit te sturen.

Automatische Berichten

Tijdens de zogenaamde ‘customer journey’ zijn vele momenten aan te wijzen waarop een klein berichtje van grote toegevoegde waarde kan zijn in ofwel de relatie met een klant in het kader van een bepaald proces ofwel het benutten van een commerciele mogelijkheid die er precies op dat moment ligt.

De automatische berichten oplossing van WEBSOLVE is ontwikkeld om dergelijke momenten optimaal te benutten. Klantgegevens, contactmomenten en de werkplaatsplanning in uw digitale ecosysteem (o.a. DMS / CRM / RDW) worden geanalyseerd en op basis hiervan worden volautomatisch gepersonaliseerde berichten via zowel e-mail, SMS alsook via WhatsApp verstuurd.

Het pakket biedt een groot aantal standaardmomenten waarop berichten verstuurd worden, maar het is ook mogelijk op maatwerkberichten op basis van uw specifieke wensen op te stellen.

In de uitgebreide beheeromgeving zit u als dealer zelf aan de knoppen, u bepaalt welke berichten verstuurd worden, wat de inhoud ervan is en analyseert hoeveel berichten verstuurd zijn en tevens hoe conversies verlopen.


  • Blijf top-of-mind bij uw klanten
  • Geautomatiseerd, altijd een mooi en kloppend bericht
  • Laat klanten in uw klantportaal landen vanuit berichten
  • AVG compliant: grondslag vastleggen per bericht
  • In elke gewenste stijl, volledig in lijn met uw identiteit