Nieuwe datakoppeling: Dealer Banden Beheer

12-01-2023

2023-01-12

WEBSOLVE heeft een nieuwe connectie. Maar niet op LinkedIn... We kunnen nu communiceren met Dealer Banden Beheer van onze vrienden bij Direct Access, en we hebben deze gegevensbron toegevoegd aan de WEBSOLVE Service Forecast. Hiermee hebben we een onmisbare en gebruiksvriendelijke upsell-mogelijkheid voor onze Nederlandse klanten gecreëerd.

Je zou kunnen zeggen dat Nederland geen echte winters kent, maar aangezien Nederlanders graag gaan skiën in de winter, zijn winterbanden nog steeds niet weg te denken voor veel automobilisten. Natuurlijk wisselen banden zich niet vanzelf, en een beetje planning kan daarbij handig zijn, dus hier komt WEBSOLVE om de hoek kijken.

Op basis van deze nieuwe gegevensbron kunnen we bestuurders uitnodigen om de banden van hun voertuig te laten wisselen en kunnen we de momenteel bij Dealer Banden Beheer opgeslagen set weergeven in onze Service Forecast. Dit is inclusief de actuele profieldiepte. Door dit inzichtelijk te maken, is het maken van een goed geplande afspraak met uw klant eenvoudiger dan ooit. Niet alleen kunt u adviseren om banden te wisselen op basis van weers- en seizoensomstandigheden, het is ook een geweldige manier om te adviseren over de slijtagestaat voordat uw klant uw pand is binnengestapt.

De klant kan ook snel een kijkje nemen in de huidige staat van de opgeslagen set in het klantenportaal. In een gemakkelijk te begrijpen visuele weergave laat het geen twijfel bestaan of een afspraak nodig is. En hoe meer begrip, hoe gemakkelijker de upsell.

#aftersales | #marketing | #tyres | #automotive | #marketingautomation 234