Wij verkopen auto's!

Wellicht een wat vreemde slogan voor een online marketing bureau, maar dit is feitelijk wel wat we doen. Al jaren werken we voor grote merken in de Automotive branche. Wij leveren hen intelligente online oplossingen die erop gericht zijn klantloyaliteit en hiermee verkoop van auto’s te vergroten.

Voorbeelden van merken die momenteel gebruik maken van onze producten zijn Opel, Peugeot, Renault, MINI en BMW. Onze oplossingen zijn qua omvang en userbase sterk groeiende en dienen voortdurend verbeterd te worden. Wij zijn dan ook continu op zoek naar getalenteerde ontwikkelaars die hieraan mee willen werken.

Actuele vacatures

WEBSOLVE biedt haar collega’s een relatief kleine, informele werksfeer binnen een groeiende organisatie. Er is daarom veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid. Oh ja, we bieden je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Op het moment zijn we op zoek naar:

Customer Success Representative

Ervaren Back-end Developer

Mocht je interesse hebben in één van deze functies, neem dan even contact met ons op of stuur je CV op via het formulier onder de betreffende vacature. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Reacties van recruiters worden niet op prijs gesteld en zullen ook niet beantwoord worden.